Leuke kids sites

 

Kinderkleding sites, kinderschoenen, inspiratie voor kinderkamers en noem maar op, het internet staat er vol van! En ja, ook met sites voor kinderen zelf staat het internet bom vol, maar hieronder daarom speciaal voor jou een lijstje met de leukste, kindersites, zodat je niet zelf hoeft te zoeken, maar je kinderen uren en uren kunt laten spelen.

 • funbox.nl
  Funbox is een spelletjes site met wel honderden online spellen. Ideaal voor kinderen en hun verschillende leeftijden en interesses. Alle spellen zijn op categorie ingedeeld, zo heb je 3-op-een-rij spellen, zoals bijvoorbeeld bubblespelletjes, maar ook vind je er avonturierspellen, puzzel- en kaartspellen en noem maar op.
 • speelzolder.nl
  Op de Speelzolder is je kind uren zoet. Deze leuke vrolijke kindersite staat vol met raadsels, moppen, kleurplaten, maar ook met knutselideeën en noem maar op. Een verantwoorde  en gezellige site voor alle leeftijden. Overigens vind je hier ook spreekbeurt ideeën en gedichten, wellicht iets voor jou als ouder wanneer er wat gemaakt moet worden?
 • nickelodeon.nl
  Nickelodeon is de naam die alle kinderen kennen. Deze televisiezender is razend populair bij de kinderen van tegenwoordig en op de site vind je hier dan ook alles over terug. Programma’s zijn terug te kijken, prijsvragen worden er gesteld, idolen kunnen worden opgezocht en noem maar op.
 • cyberkidz.nl
  Mogen je kinderen best wel eens wat spelletjes spelen op de computer, maar wil je ze zo af en toe ook educatieve spellen voorschotelen? Dat kan namelijk bij Cyberkidz! Deze site staat vol educatieve spellen waardoor je kinderen enkele vaardigheden en ook hun kennis op een leuke manier zullen ontwikkelen. De spelletjes hebben betrekking tot taal, rekenen, topografie en geschiedenis, maar ook op wetenschap en creativiteit!

Veel speel plezier voor de kinderen gewenst!