De jongens

 

Zomer 2013

De lente en zomercollectie van 2013 voor de jongens laat veel kleur, stoere (foto)prints en teksten zien. Zo zien we veel groen met oranje/rood en blauw, gecombineerd met gemĂȘleerd grijs. Ook in de collectie voor de jongens komen de fluorkleuren terug in de details en prints.

Voor de peuters en kleuters worden veel logo’s, teksten, prints en fotoprints gebruikt op de T-shirts. Sportwedstrijden en concerten zijn grote inspiratiebronnen voor deze collectie. Felgeel en oranje, rozerood, gecombineerd met felblauw en navy blauw wordt veel gebruikt voor de baseballjasjes, truien, V-hals T’shirts, chino broeken en de cargo korte broeken. De spijkerbroeken ontbreken natuurlijk ook niet, bijvoorbeeld een jeans die zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde is gekleurd.

De collectie voor de oudere stoere jongens wordt gekenmerkt door strakke, grafische prints gecombineerd met nieuwe stoffen en oog voor details. De opvallendste stukken zijn de chino broeken die komende zomer worden gedragen met opgerolde pijp en natuurlijk de spijkerbroeken in diverse nieuwe kleuren en wassingen. De V-hals T-shirts zijn nog wat dieper uitgesneden om de jongens nog een wat stoerder en nonchalanter uiterlijk te geven.
Kortom het wordt een sportieve en vrolijke zomer voor de jongens!