Winter 2012/2013

 

De winter van 2012/2013 laat voor de meisjes veel (nep)bont zien: jasjes, gilletjes en randjes langs capuchon of kraag. Verder zorgen de grove breisels van de truien en vesten, waaronder in Jacquard print, maar vooral ook van de mutsen en sjaals voor de nodige warmte in de koude wintermaanden.

De jongens kunnen weer heerlijk het terug-van-weggeweest houthakkers overhemd aan, want deze flanellen overhemden zijn weer helemaal hip. Met dit overhemd in combinatie met een camel ribbroek of een gekleurde jeans zullen de jongens het in ieder geval niet koud krijgen.

Op het gebied van kleur zijn veel kaki tinten terug te vinden. Daarnaast zijn cognactinten en donkerblauw de nieuwe winterkleuren. De belangrijkste trend voor zowel de jongens als de meisjes voor de winter, maar ook voor de zomer van 2013 zijn de mixed prints: verschillende motiefjes en patroontjes die met elkaar gecombineerd worden. Je kan het zo gek niet verzinnen, alles kan en alles mag!

Klik hier voor meer info!

 

Tags: , ,

 

Reacties zijn gesloten

Sorry, maar je kunt geen reacties achter laten voor dit bericht.