Omoda wint KVK prijs

 

De online schoenenwinkel Omoda uit Zierikzee heeft dit jaar de KvK- prijs voor Creatief Ondernemerschap gewonnen. De prijs werd op 9 januari uitgereikt door KvK- voorzitter Chris Rutten tijden de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Kamer van Koophandel in Theater de Mythe in Goes.

OMODA schoenen is een keten van dertien schoenwinkels in bijna alle grotere plaatsen in Zuidwest- Nederland.  Naast de fysieke winkels bezit OMODA ook een online winkel waar online damesschoenen, herenschoenen maar ook kinderschoenen worden verkocht. Het distributiecentrum en hoofdkantoor zijn gevestigd in Zierikzee. Volgens het juryrapport stond creativiteit en vernieuwing centraal bij het bedrijf van de gebroeders Verton.

De gebroeders Verton hebben ongeveer tien jaar geleden besloten om een eigenwinkelformule te starten. Deze formule kenmerkt zicht door de klant- en servicegerichtheid, door de aandacht voor klantbeleving en door het voeren van een assortiment dat heel nauw aansluit bij de nieuwste modetrends. Daarmee onderscheidt OMODA zich van anderen schoenenwinkels.

Als uitbreiding is OMODA ook een schoenenlijn gestart onder de naam OMODA, hiermee werd tevens een kwaliteitsschoen op de markt gezet. Ook dat is niet gebruikelijke binnen de online schoenenbranche. Ongeveer 5 jaar geleden is OMODA  gestart met de online webwinkel, wat voor veel winkels toentertijd een sprong in het diepe was. Consumenten kochten vrijwel niets online, bang voor dergelijke risico’s zoals fraude. Tegenwoordig is online winkelen een algemeen aanvaard begrip en is OMODA uitgegroeid tot een van de grootste online schoenenwinkels binnen Nederland.

 

Tags: , ,

 

Reacties zijn gesloten

Sorry, maar je kunt geen reacties achter laten voor dit bericht.